Bartın

Bartın Halk Sağlığı Müdürü Demir, görevinden ayrıldı

15:08 21 Mart 2016
Bartın Halk Sağlığı Müdürü Demir, görevinden ayrıldı

İhtiyaç olduğunda ekibiyle Suriyeli mültecilerin barındığı kamplarda bir doktor olarak çalıştığını ve kaliteyi artıracak çalışmalara imza attıklarını ifade eden Demir, şunları kaydetti:

Bartın Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Demir, görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Demir, yaptığı yazılı açıklamada, kuruculuğunu yaptığı kurumu görevi süresince öncü ve yenilikçi bir müdürlük olması için gayret gösterdiğini belirtti.

"Çalışanların yetkinliklerini artırmak amacıyla hizmet içi eğitimlere, projelere, kongrelere, konferanslara katılım sağladık. Alanlarında iyi olan çalışanlarımıza başarı belgeleri vererek hizmetlerini takdir ettik. Başardıklarımızın yanında yapamadıklarımız, yeterliliklerimizin yanında yetersizliklerimiz de vardır. Doğrunun, adaletin ve hakkın yanında olmaya, yanlış ve hatalı işler varsa korkmadan üzerine gitmeye çalıştık. Vatandaşlarımıza ve personelimize karşı hizmet öncelikli yaklaşıp, hep ulaşılabilir olamaya gayret ettik. Mahkeme kadıya mülk değildir. Makamlar gelip geçicidir ancak insanlık bakidir. Halka hizmeti hakka hizmet anlayışı ile 2012'de başladığım Halk Sağlığı Müdürlüğü görevinden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Müdürlüğüm süresince üzerimde hakkı olan herkese hakkımı helal ediyorum ve herkesten helallik diliyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun."



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.