Bartın

Bartın İHH, halka açık iftar düzenleyecek

13:05 03 Haziran 2016
Bartın İHH, halka açık iftar düzenleyecek

İHH İnsani Yardım Vakfı Bartın Temsilcisi Selami Ünsal, 7 Haziran Salı günü Cumhuriyet meydanında halka açık toplu iftar düzenleyeceklerini bildirdi.

Ünsal, gazetecilere yaptığı açıklamada, İHH'nın "Kardeşliği hisset, vakit ramazan" sloganıyla etkinliklere hız verdiğini, bu yıl da ramazanı vesile kılıp ümidi yeniden yeşertmek için dünyanın dört bir yanına dağıldıklarını söyledi.

İHH olarak bu yıl ramazan kampanyasıyla kentte de kumanya dağıtımı, gezici aşevi ile iftar programları, yetimlere bayramlık dağıtımı ve eğitim yardımları yapacaklarını ifade eden Ünsal, şöyle konuştu:

"Yine fitre, zekat ve her türlü ayni ve nakdi bağışlarınızı savaş, afet ve yoksulluk yaşanan bölgelerdeki yardıma muhtaçlara ulaştırıyoruz. Bartın İHH olarak ilimizde ramazan kumanya dağıtımı kapsamında 350 gıda kolisi hazırlayıp dağıtımlarını organize ettik. Vakfımızın yurtdışı yardımlar kapsamında ilimizden yönetim kurulu üyemiz Veysel Yurtbay, Kazakistan bölgesine giderek yardım dağıtma göreviyle yola çıkacaktır. Ramazanın ikinci günü olan 7 Haziran Salı günü Cumhuriyet meydanında halka açık toplu iftar programı düzenleyeceğiz. Ramazan ayını yeniden karşılarken bizi bu mübarek zamanla buluşturan Rabbimize sonsuz şükürlerimizi sunuyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.