Bartın

Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde yenileme çalışmaları

16:12 16 Haziran 2016
Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde yenileme çalışmaları

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Açıkgöz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesindeki kadın doğum polikliniklerinin yüksek standarda kavuştuğunu söyledi.

Açıkgöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce hastanede hizmet veren Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Ömertepesi mevkisindeki yeni binasına taşınarak hizmet vermeye başladığını anımsattı.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin taşınmasıyla boşalan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesindeki alanın yenilendiğini ifade eden Açıkgöz, şöyle konuştu:

"Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesindeki kadın doğum poliklinikleri, yeni düzenlemeyle yüksek standarda kavuşmuştur. Günde ortalama 600 hastanın başvurduğu bu poliklinik katımız, birçok özel hastaneyi aratmayacak şekilde revize edilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Gerek poliklinik iç alanları, gerek bekleme alanları resimli tablolar ve ışıklarla renklendirilmiştir. Bekleme koltukları da kadın doğum hastalarının standartlarına uygun tasarlanarak hastalarımızın bekleme süresince daha rahat hizmet alacakları şekilde dizayn edilmiştir. Bunun yanında mesai dışı uygulamasıyla her gün saat 18.00'e kadar hizmet verilen hastanemizde kısa zaman içinde yeni bir tüp geçitle çocuk servisimiz de yenilenerek hizmete girecektir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.