Bartın

Kurban Bayramı'na doğru

12:35 11 Eylül 2016
Kurban Bayramı'na doğru

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akın, mesajında, Türk milletinin ahlaki ve manevi vecibeleri benimseyerek, büyük bir aile olarak bayramları karşıladığını belirtti.

Dini ve milli bayramların toplumu birbirine yaklaşmasını sağlayan özel günler olduğunu ifade eden Akın, şunları kaydetti:

"Bayramlar, insanlar arasındaki engelleri kaldıran ayrıcalıklı dönemlerdir. Kurban Bayramı'nda edilen duaların, ibadetlerin, gerçekleştirilen ziyaretlerin, uzanan yardım ellerinin bizi sımsıkı bir şekilde sardığı ve kardeşliğimizi güçlendirdiği açıktır. Bayramlar vefanın sırrını, hatırlamanın ve sadakatin zenginliğini, tanışmanın ve kaynaşmanın derin anlamını yaşadığımız ve yaşattığımız eşsiz zamanlardır. Birbirimize gösterdiğimiz sevgiler, karşılıklı olarak sunduğumuz ikramlar, şuurla destek verdiğimiz kardeşlik bağları hiçbir kötü emelin ve habis niyetin başını kaldırmasına müsaade etmeyecektir. Türk milleti sağlam ve emin adımlarla varlığını ve bütünlüğünü koruyacak yüksek erdem ve iradeyi tıpkı bayram coşkusunda olduğu gibi sonsuza kadar gösterecektir. Herkesin bayramını kutlarım."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.