Bartın

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

12:18 14 Temmuz 2017
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akın, mesajında, 15 Temmuz gecesi demokrasiye pranga vurulmak, darbe indirilmek istendiğini, göz göre göre millet iradesinin saldırı ve suikasta uğradığını belirtti.

15 Temmuz gecesi, Türkiye’nin diz çökmesi, omurgasının kırılması, milli varlığının tümden yıkılması maksadıyla şerefli Türk ordusunun içine sızmış bir avuç düşman işbirlikçisinin ortaya çıktığını aktaran Akın, şunları kaydetti:

"15 Temmuz’da Türkiye ayaklandı ve yeni bir tarih yazdı. Tankların önüne milli irade dikildi, teröristlere Osmanlı şamarını korkusuzca indirdi. Türk milletini yaşatma konusunda and içmiş, ecdada ve tarihe söz vermiş Türk milletiyiz. Vatan, bayrak ve mukaddesat ortak paydasında Türkiye'nin namus ve haysiyetini cihana savunmak hepimizin milli görevi, ecdada da manevi borcudur. Darbecilere, teröristlere, Türkiye'yi hazmedemeyen mihraklara karşı biriz, beraberiz, Türk milletinin sesi ve nefesiyiz. Demokrasi dışı arayışlar ve çağrılar milletimizden hiçbir zaman cevap ve cevaz bulamamıştır. Kardeşliğimiz, milli ruh ve dayanışmamız daim olsun."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.