Bartın

AK Parti İl Başkanı Kalaycı'nın diğer parti teşkilatlarıyla görüşmeleri

15:59 01 Mart 2018
AK Parti İl Başkanı Kalaycı'nın diğer parti teşkilatlarıyla görüşmeleri

Kalaycı, gazetecilere yaptığı açıklamada, siyasette doğru adımlar için istişare toplantılarına devam ettiklerini söyledi.

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, kentteki siyasi parti temsilcileriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Bu kapsamda Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay, MHP Merkez İlçe Başkanı Ercüment Özçelik ve CHP İl Başkan Yardımcısı Sabri Aktaş'la bir araya gelerek Bartın ve ülke gündemini değerlendirdiklerini ifade eden Kalaycı, şöyle konuştu:

"Bartın halkı ve Bartın'ın geleceği adına istişareye büyük önem veriyoruz. Bizler atılacak her adımın ve şehrimizi ilgilendiren her yatırımın takipçisi olacağımız gibi farklı görüşleri temsil eden siyasi parti temsilcilerimizin de görüşlerini alacağız. Daha önce gerçekleşen ziyaretlerimizde de bunu ifade etmiştik. Ortak akla büyük değer veriyoruz.

Bartın'da halkımızın refahı ve şehrimizin aydınlık geleceği için siyasi parti temsilcilerimizle bir araya geldik. Bu toplantılarımız devam edecek. Davetimize icabet eden değerli siyasi parti temsilcilerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her şey Bartın ve Bartınımız için."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.