Bartın

"Ormanlar ve Ormancılığımız" sergisi açıldı

13:54 21 Mart 2018
"Ormanlar ve Ormancılığımız" sergisi açıldı

Ormancılık Haftası dolayısıyla Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi tarafından Hükümet Caddesi’nde, dünya ve Türkiye'deki orman varlığıyla ilgili bilgilerin yer aldığı posterlerden oluşan "Ormanlar ve Ormancılığımız" sergisi düzenlendi.

Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi tarafından Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında "Ormanlar ve Ormancılığımız" adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, sergi açılışında yaptığı konuşmada, ormanlık alanların korunmasının önemine değinerek, üniversite öğretim elemanları ve öğrenciler tarafından orman sevgisi ve doğanın korunmasına dikkati çekmek amacıyla gerçekleştirilen sergiyi önemli bulduğunu belirtti.

Sergiyi ziyaret edenlerin orman ve ormancılık üzerine değerli bilgiler sağlayacağını ifade eden Uzun, “Burada ziyaretçilere bizzat öğretim elemanlarımız tarafından fotoğraflar üzerinden iklim değişikliği, ağaçlandırma, kırsal kalkınma ve eko-turizm, biyolojik çeşitlilik gibi konularda bilgiler verilmektedir. Bu noktada emeği geçen tüm öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.