Bartın

Şehit askere 38 yıl sonra vefa!

14:30 24 Aralık 2018 2 Yorum Var
Şehit askere 38 yıl sonra vefa!

Bartın Ulus İlçesi Abdipaşa Belediyesi vatanı için canı pahasına Şehit düşen kahraman Türk evladını 38 yıl sonra unutmadı...

1980 yılında Hatay / Kırıkhan da teröristler ile girdiği çatışmada şehit olan Bayram Özdemir’in Baba evinin bulunduğu sokağın adı “ŞEHİT BAYRAM ÖZDEMİR SOKAĞI” oldu. 

 

 

Şehidin babası Ahmet Özdemir “ Başkanımızın sokağımıza şehidimizin adını vermesi ayrıca evimizin yanına bayrak diktirmesi bizleri ayrıca mutlu etmiştir” dedi. Abdipaşa Belediyesinin vefalı davranışından dolayı belediye başkanına teşekkür eden şehit kardeşi Fikret Özdemir “Başkanımız Yaşar Dönmez’e ve ekiplerine şehidimizin bulunduğu yere vermiş olduğu isimden dolayı ve daha da fazlasını düşünerek evimizin yanına diktirdiği Türk bayrağından dolayı minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Dönmez “ Şehit ailelerimiz bizlerin baş tacıdır. Onların yüzlerini güldürmek bizim için onurdur. Şehit Bayram Özdemir kardeşimiz bu vatan için can vermiştir. Allah kendisinden razı olsun. Bu vesile ile bütün şehitlerimizi rahmet minnet ve şükran ile anıyorum” şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    aman ne sehitimiz olsun nede caddelerin adi degiissin
    Cevapla
  • TurQuaZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu topraklarda şehitlerin kanı yüzü suyu hürmetine yaşıyoruz. Allahın takdiri böyle imiş. Şehidimiz olmasın demek çok arızalı bir düşünce yapısı. Ortalıkta bu kadar düşman varken şehit de olur gazi de. Ne yani, bacak bacak üstüne atıp herşeyin önümüze hazır gelmesini mi bekleyeceğiz.
  • akın oztrk 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.