Bartın

Bartın’da kendine zarar vermek isteyen çocuğunu engellemek isteyen baba öldü, anne yaralı!

11:52 06 Mart 2023 18 Yorum Var
Bartın’da kendine zarar vermek isteyen çocuğunu engellemek isteyen baba öldü, anne yaralı!

Bartın'ın Amasra ilçesinde meydana gelen olayda, 19 yaşındaki E.K bıçakla kendine zarar vermek istedi. Çocuğuna engel olmak için araya giren baba Esat Köse (44) bıçağın boğazına gelmesiyle öldü. Anne Gülden Köse ise yaralandı.

Olay, saat 01.30 sıralarında Kum Mahallesi’nde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen E.K., iddiaya göre mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla kendine zarar vermek istedi.

Bartın’da kendine zarar vermek isteyen çocuğunu engellemek isteyen baba öldü, anne yaralı!

BOĞAZI KESİLEN BABA KURTARILAMADI, ANNE YARALI

Bu sırada babası emekli madenci Esat Köse, E.K.’ye müdahale ettiği sırada boğazından, annesi de kolundan bıçaklandı. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri, yaralanan Esat ve Gülden Köse çiftini Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Esat Köse, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

E.K. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

18 Yorum Var
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklarımızı çok serbest yetiştiriyoruz. Daha ufakken çocuğa anneciğim babacığım diyerek anne ve baba kavram karmaşılığına giriyor, kim anne kim baba çocuğumuzla baba oğul değil de kanka oğul oluyoruz. Sonramı maalesef bir çok ailede olduğu gibi baba ve anneden çekinmeyen hatta onlara ağzına gelen arkadaşlarına söyleyemediği hakeretler yağdıran bir genç. yaşları 65lan anne ve babaların çocukları bu aileler sizleri bizleri yetiştirdi hatta bazılarının okuma yazması bile yok. hangimiz asilik yaptık. Allah aşkına 45 yaş üzeri anne ve babalar okul çağınızdaki hocalarınızı göz önüne getirin korksakta saygımız vardı şimdi saygıda yok korkuda bu mu
    Cevapla
  • zafergülten 1 yıl önce Şikayet Et
    olay çocuğu terbiye sorunu değil,çocuk psikolojik sorunluymuş,yani bir nevi deli.ve babanın resmine bakılırsa pehlivan yapılı güçlü kuvvetli biri.ama 19 yaşında çocukta halk tabiriyle -deli kuvveti- dediğimiz şey olduğundan zapdedememiş,üstelik çocuğun elinde bıçak olduğundan darbe alıp ölmüş.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • elbette23 1 yıl önce Şikayet Et
    çocuklar kural dinlemedikleri gibi dinine gelenek göreneklerine göre yaşamıyor. kanunlarımız eğitim sistemimiz gözden geçirilmeli.
    Cevapla
  • AdiL 1 yıl önce Şikayet Et
    Evrensel denilip türk aile düzenine aykırı, özgürlük adı altında aile içi otoritenin yok edilmesine yönelik bazı yasaların Türkiye hukuk sistemine sokulması da bu gibi vakalarda bir etkendir.
    Cevapla
  • kamılbcetın 1 yıl önce Şikayet Et
    cocuklara cok ozgurluk verıldı aıleler zor durumda
    Cevapla
  • aasdas 1 yıl önce Şikayet Et
    cocuguga özgürlük verilmedi cocugunla ilk başta ilgilen onunla arkadaş ol dertlerine ortak ol bişi olmaz Allah'ın izniyle
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.