Batman

Batman'daki TOKİ konutları

18:03 09 Mayıs 2016
Batman'daki  TOKİ konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Batman'da emekliler için yaptırılan bin 472 konutun yapımına devam ediliyor.

Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen yaptığı açıklamada, yaptırılan konutların teslim aşamasına geldiğini söyledi.

Çevre düzenlemesi, su ve elektrik sorununun çözüldüğünü belirten Ekmen, "Bazı arkadaşlarımız çok acele ediyor. Gerek binaların dış cephesi olsun gerekse iç kısımlarında olsun hem TOKİ uzmanlarının hem de dernek olarak bizim kontrollerimiz sürmektedir." dedi

Konutlarda, tüm eksiklikler ortadan kalkana kadar çalışmaların süreceğini ifade eden Ekmen, evlerin eksiksiz olarak hak sahiplerine teslim edilmesi için gayret gösterdiklerini söyledi.

Ekmen, 3+1 ve 2+1 şeklinde yaptırılan konutlarda doğal gaz sorununun çözümü için ilgili firmayla da görüşüldüğünü belirterek, "Batman Üniversitesi ile birlikte konutlara da doğal gaz verilecek. Sonuçta özel sektör. Onların çalışma programlarını bilmiyoruz. Bize 2016 sonuna kadar çalışma bitecek dediler." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.