Gercüş'te öğrenci servislerine denetim
10:41
26 Ekim 2018

Batman'ın Gercüş ilçesinde okul servisleri denetlendi.
Özellikle köylerden ilçe merkezine gelen servisleri sıkı takibe alan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce öğrencilerin güvenli şekilde ulaşımlarının sağlanması için sıkı denetim yapılıyor.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Siraç Badur, öğrencilerin güvenli bir ortamda okullarına gidip gelmeleri konusunda denetimleri artırdıklarını söyledi.
Denetimlerde okul servis aracının bakım ve onarım takip formu ile özel izin belgesi bulunup bulunmadığı, personel ve öğrencilerin emniyet kemeri kullanıp kullanmadıkları, öğrenci haricinde yolcu alınıp alınmadığı, servis araçlarının lastiklerinin uygun olup olmadığı, okul servisleri ile ilgili yönetmelikte belirtilen hususlara uyulup uyulmadığı hususları inceleniyor.
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.
YORUMLAR