Batman

Görünce vicdan azabı çekti! Yavruları için yapmış

17:39 24 Temmuz 2019 23 Yorum Var
Görünce vicdan azabı çekti! Yavruları için yapmış

Anız yangınları, doğadaki canlıların hayatına mal olmaya devam ediyor. Anız yangınından sonra karşılaştığı manzaraya dayanamayan bir vatandaş, vicdan azabını sosyal medya hesabından paylaştı.

Batman’ın Beşiri ilçe kırsalında anız yangınının ardından bir kekliğin de yandığını gören vatandaş, gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaşan vatandaş gördüklerini şöyle anlattı: 

“Anızlar yandıktan sonra tarla içerisinde gezerken yanan bir cismin olduğunu fark ettim yanına yaklaşınca, yanan cismin keklik olduğunu ve tamamen yandığını gördüm. Vicdan azabı yaşarken bir yandan da 'acaba bu keklik neden yangından kaçamamış' diye düşündüm. Ayağımla kuşu itekleyince başımdan kaynar sular döküldü, kuşun altında 12 tane yavrusunun olduğunu gördüm. Kuş, yangından yavrularını korumak için kaçmamış ve kendini feda etmişti. Onu kurtarmak için çok geç kalmıştım.” 

Fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşan vatandaş anız yangınları için, “Anızları yakmadan önce lütfen bir kez daha düşünelim” diye uyarıda bulundu. 

YORUMLAR

23 Yorum Var
  • ibrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    evet anız yakarsan içindeki hayvanlar yanar bunu nasıl anladın? hayret
    Cevapla
  • alip 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam yakmamış başkası yakmış. hemen suçlama!
  • turan 4 yıl önce Şikayet Et
    yumurtalar alınıp kuluçkada çıkarılabilir mi acaba?
    Cevapla
  • adem keklik 4 yıl önce Şikayet Et
    kekliği düz ovada avlarlar
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Iceman 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar kendi aralarında anlaşıp, burası senin burası benim diye eline bir kağıt parçası geçiriyor. Bilmiyor ki o toprağında, orada misafir olarak yaşayanlarında ve kendisinin de asıl sahibi kim? Boynuzsuz koyunun hakkı, boynuzlu dan sorulur...
    Cevapla
  • Adem BAYIR 4 yıl önce Şikayet Et
    Anız yakıp keklik börtü böcek öldüren insana yaptığınız bu lanetleri.Esed rejimine İsrael Rejimine Rus'lara İran'lılara Hafter'e Katil ABD'YE neden yapmazsınız bu kansızlar eşrefi mahlukat olan insanları katlederler.
    Cevapla
  • Muttaki 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi can, hepsi Allah'ıın kulları, ona da kızacağız buna da kızacağız! Vicdan bunu gerektirir.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.