Batman

Batman'da iki aile arasındaki husumet sona erdi

07:58 17 Ocak 2021 3 Yorum Var
Batman'da iki aile arasındaki husumet sona erdi

Geçmişe dayalı arazi anlaşmazlığı sebebiyle ‘Çiftçi ve Bademci’ aileleri arasında başlayan husumet, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, kanaat Önderi Molla Abdülkerim ve İsmail Direkçi'nin girişimleriyle sona erdi

Arapkent medresesinde organize edilen barış töreninde dualar edildi, ‘Çiftçi ve Bademci’ aileleri Kur’an-ı Kerim'in altından geçerek barıştı. AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, kanaat Önderi Molla Abdülkerim ve İsmail Direkçi'nin girişimleriyle iki aile barıştırıldı.

Barış töreninde konuşan Milletvekili Özdemir: “Bu davaları inşallah bölgemizden silip, kaldıracağız. Hep birlikte, gençlerimizi ve çocuklarımızı kurtarma kararlılığındayız. Biz İslamiyet'te bunu biliyoruz, ‘Birinin işlediği suçtan, günahından ve kabahatinden dolayı, kardeşi veya yakını mesul tutulamaz’. Barış olmadığı zaman suçsuz, günahsız olan bir başkasının belki hayatlarının veya yuvaların dağılmasına neden olacak ama bizler mümin, Müslüman ve aklıselim büyük bir toplum olarak bunun önüne geçmemiz lazım. Barışmaya ikna olan taraflara, gösterdikleri olgunluktan dolayı teşekkür ediyorum. Allah barışınızı daim eylesin ve bir daha bu tür kötü olayları göstermesin” diye konuştu. 

 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Yıldırım 3 yıl önce Şikayet Et
    Sebep olanlardan Allah razı olsun.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Nizam 3 yıl önce Şikayet Et
    Sebep olan herkesten Allah razı olsun Ne mutlu barış i savunana
    Cevapla
  • AHMET BADEMCİ 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rAZI OLSUN.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.