Batman

Batman’da acı olay! Cami külliyesi çöktü: 1 ölü, 19 yaralı

17:37 25 Kasım 2022 9 Yorum Var
Batman’da acı olay! Cami külliyesi çöktü: 1 ölü, 19 yaralı

Batman'da Gültepe Mahallesi'ndeki yapımı devam eden camii külliyesinde çökme nedeniyle Batman Valiliği'nin sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Valilik hesabından yapılan paylaşımda, 1 kişinin öldüğü, 19 kişinin yaralandığı bildirildi.

Batman Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, saat 14.52 sularında Gültepe Mahallesi’nde (Esentepe Külliyesi içerisinde yer alan) camii inşaatında iskele sökülmesi sırasında mevcut iskelede çökme meydana geldiğini belirtti.

20 YARALIDAN 1'İ VEFAT ETTİ

Açıklamada, olayın ihbar alınması akabinde olay mahalline çok sayıda AFAD, 112, İtfaiye ve UMKE ekipleri sevk edildiği bildirildi. Açıklamanın devamında, “İskele altında mahsur kalan 20 vatandaşımız çok ivedi kurtarılarak Batman ili içerisindeki hastanelere sevk edilmiştir. Hastaneye kaldırılan yaralılardan biri vefat etmiştir. Vuku bulan olay ile alakalı adli ve idari soruşturma başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • vw almayin 1 yıl önce Şikayet Et
    futbolu bosverin onlar kazaniyor sizler degil
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Boya vs için kurulan iskele çökmüş. Yapı değil. Herşeye bilip bilmeden yorum yapınca komik oluyor. İsg (iş sağlığı ve güvenliği) konusu . Statik sorunu değil.
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi is yapilmaz, her sey pamuk ipligine bagli yapilir, 40 lik iskele borulari kullanirsan, sonu da kacinilmaz olur.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kaçınçı çöküş
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mecid 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc şifa ihsan etsin şafii ismi ile
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.