Batman

Keklik avına giden 7 çocuk babası adam ölü bulundu

17:22 20 Ekim 2023 1 Yorum Var
Keklik avına giden 7 çocuk babası adam ölü bulundu

Batman Sason'da gece saatlerinde keklik avına çıkan adam, dağda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, Sason'un Topluca köyünde keklik avlamak için tek başına gece saatlerinde dağa çıkan 7 çocuk babası Mehmet Resul Belge (53) sabah eve dönmeyince, yakınları kendisini aramaya çıktı. Ava gittiği alanda arama yapan Belge'nin yakınları, yaklaşık 3 saatlik aramanın ardından Belge'nin cansız bedenine ulaştı.
Yakınlarının haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Belge'nin kalp krizi geçirdiği belirlendi. Ceset, otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • zafergülten 6 ay önce Şikayet Et
    bildiğim keklik gece yüksek yerlerde,dağlarda çalılar arasında saklanıyor,kuvetli pilli yada şarjlı el lambasıyla ışık tutup yakalıyorlar,ışığı görünce bi ara afallıyor,ama 53 yaşında adamın yapacağı iş değil,çok atik ve hızlı olmak lazım yakalayabilmek için.adam tek başına yaşının kaldıramıyacağı işe kaalkışmış,kalb durur tabi.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ali Çelik 6 ay önce Şikayet Et
    Bizim köye de taaa kilometrelerce uzaktan gelip keklik havlıyorlar UYARIYORUM sonra gebermiş olarak bulunursunuz hangi lanetli suçu işleyecekseniz kendi yerinizde işleyin İsrail gibi hırsızlık yapıp sonrada avlanma yapmayın avlanırsınız...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.