Batman

Canlı yayında otomobilin çarptığı genç kızdan acı haber

11:10 08 Mayıs 2024 10 Yorum Var
Canlı yayında otomobilin çarptığı genç kızdan acı haber

Batman’da sosyal medya hesabından canlı yayın yaparken kırmızı ışık ihlali yapan sürücünün çarparak ağır yaraladığı 10’uncu sınıf öğrencisi genç kız, 16 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Batman’da 23 Nisan tarihinde akşam saatlerinde Gültepe Mahallesi Demokrasi Bulvarı üzerinde bulunan Petrol City Alışveriş Merkezi önünde 34 ER 1081 plakalı otomobili ile arkadaşıyla birlikte sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada kırmızı ışık ihlali yaparak yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan M.C. (38); yayalara çarpmış, çarpmanın etkisi ile pusette bulunan 8 aylık Delal Asya Sevdi bebek ile Zelal Sevdi (15), Elif Erpolat (16) ile Belinay Berfin Günenç (15) savrularak ağır yaralanmıştı.


Çarpmanın şiddeti ile bebeğin bulunduğu puset parçalanırken yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Batman Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Hastanede tedavisi devam eden Belinay Berfin Günenç’ten 16 gün sonra acı haber geldi. Günenç’in ölüm haberi kenti yasa boğarken, cenazesi Batman Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Batman Fatma Aliye Fen Lisesi’nde 10’uncu sınıfta okuyan 16 yaşındaki Berfin Belinay Günenç’in başarısı ile okulun gözde öğrencileri arasında olduğu öğrenildi.

Zanlı M.C.'nin tutuklanarak cezaevine sevk edildiği öğrenildi.

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • Sıradan biri 1 hafta önce Şikayet Et
    Keşke onun yerine ben olsaydım kızın okuldaki başarısı
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kbr 1 hafta önce Şikayet Et
    Neden katilin ismini gizliyorsunuz?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ümiit doğan 1 hafta önce Şikayet Et
    Devletimiz bunun önüne geçmesi lazım bu trafik kazası değil resmen cinayet cinayet cinayet bunu her kes bilsin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Sedat çetin 1 hafta önce Şikayet Et
    Hakimlere çok büyük iş düşüyor ama.....
    Cevapla
  • yusufCUK 1 hafta önce Şikayet Et
    Yemin ediyorum trafikte her 10 araçtan en az 8 cep telefonu ile meşkul olarak araç kullanıyor her gün ama her gün cep telefonu ile araç kullanmaya çalışanlar yüzünden birden fazla kaza badiresi atlatır olduk Ne diyelim Ne söylenir ki müstahakkımızı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.