Bayburt

Bayburt Üniversitesinde bazı dersler “Uzaktan Eğitim Merkezi” üzerinden yapılacak.

15:51 27 Eylül 2015
Bayburt Üniversitesinde bazı dersler “Uzaktan Eğitim Merkezi” üzerinden yapılacak.

 Bayburt Üniversitesinde Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, İngilizce, Temel Bilgi Teknolojileri derslerinin Uzaktan Eğitim Merkezi üzerinden yapılacağı bildirildi.

Bayburt Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, üniversitenin birinci sınıflarında okutulan Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, İngilizce, Temel Bilgi Teknolojileri derslerinin, bu yıldan itibaren Bayburt Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (BAYUZEM) üzerinden yapılacağı belirtildi.

Öğrencilerin belirtilen ders saatinde ders veren öğretim üyesiyle canlı sınıflara katılıp dersi takip edebileceği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ders sonrasında dönem sonuna kadar dersin, anlatım videoları ve ders notları öğrencilerin hizmetine sunulmuş olacak. Öğrencilerimiz bayuzem.bayburt.edu.tr adresine OBS kullanıcı adı ve şifrelerini kullanarak uzaktan eğitim derslerine katılabilecek. Öğrenciler, internet veri iletişimi açık mobil telefonların yanı sıra üniversite külliyesinde ve bağlı birimlerinde bu derslere bağlanabilecekleri gibi internet altyapısı olan her yerden de bu derslere erişim sağlayabilecek."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.