Bayburt

Genel seçime doğru

13:06 30 Ekim 2015
Genel seçime doğru

CHP Bayburt Milletvekili adayı Bülbül: "Seçim çalışmaları sürecinde gördüğüm en olumlu gelişmelerden birisi, tüm CHP'li arkadaşlarımız bir oyun kıymetinin bilincinde"

CHP Bayburt Milletvekili adayı Murat Bülbül,  seçim çalışmaları sürecinde gördüğü en olumlu gelişmelerden birisinin, CHP'li tüm partililerin bir oyun dahi kıymetinin bilincinde olduğunu belirtti.

 Bülbül, yaptığı yazılı açıklamada, partilerine gönül veren arkadaşlarının yıllardır oylarına sahip çıkamadığını belirterek, 1 Kasım seçimlerinden itibaren Bayburt'un özüne döneceğini ifade etti. 

1 Kasım'da yapılacak seçimlerde CHP dışındaki tüm partilerin oy kaybı yaşayacağını savunan Bülbül, şunları kaydetti:

"Partimize gönül veren arkadaşlarımız yıllardır oylarına sahip çıkamıyordular. Seçim çalışmaları sürecinde gördüğüm en olumlu gelişmelerden birisi, tüm CHP'li arkadaşlarımız bir oyun kıymetinin bilincinde. Daha önceden çeşitli nedenlerle partiden uzaklaşan dostlarımız büyük bir heyecanla çalışmalara katılıyorlar. 1 Kasım'da CHP dışında ki tüm partilerin oy kaybı yaşayacağına inanıyorum. Özellikle MHP'nin koalisyon dönemindeki 'her şeye hayır' tutumu kendilerine büyük bir oy kaybı yaşatacaktır. Koalisyon sürecinde ki tutumumuz ile halkımızdan tam not aldık. Partimizin önce insan, önce birlik, önce Türkiye diyerek yürüttüğü çalışma tüm siyasilere örnek olmalıdır."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.