Bayburt

Genel seçime doğru

14:20 30 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Şahap Kavcıoğlu, kentte global şirketlere hizmet verecek çağrı merkezi kurulmasını sağlayacağını belirtti.

Kavcıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, milletvekili adaylığının açıklanmasıyla birlikte yaklaşık 40 gündür seçim çalışmaları kapsamında Bayburt'un her köşesinde hemşehrileriyle beraber yoğun bir çalışma temposunda olduklarını ifade etti.

Bu sür içerisinde vatandaşların kendilerine büyük bir teveccühü ve muhabbeti olduğunu anlatan Kavcıoğlu, "Halkımızın AK Parti'ye olan güveni ve samimiyeti, Türkiye genelinde de ilimizi, adından söz ettirecek bir oy oranı ile inşallah 1 Kasım günü oy olarak sandığa yansıtacak, partimize tek başına iktidar, bize de parlamentoda temsil görevi verecektir" ifadelerini kullandı.

Kavcıoğlu, mesleki konumu gereği Bayburt ekonomisinin nabzını en iyi tutanlardan birisi olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bayburt'ta işsizliği azaltıcı istihdamı artırıcı projeler, nüfusu artırarak ekonomiyi canlandırıcı yatırımlar, Bayburt'ta sosyal yaşamı renklendirecek, kalitesini yükseltecek projelerimizi seçim gezilerimizde hemşehrilerimiz ile detaylı olarak paylaştık. Bu kapsamda önümüzdeki dönemde şehrimizde global şirketlere hizmet verecek bir 'Çağrı Merkezi' kurulmasını sağlayacağım. Yine Organize Sanayi Bölgemizin alt yapı eksiklikleri hızla tamamlanıyor, ayrıca Trabzon ve Erzurum ulaşım akslarının bitmesi ile Bayburt'ta yatırım yapmak cazip hale geliyor. Bayburt Organize Sanayi Bölgemizde yatırım yapmayı düşünen şirketleri cesaretlendirmek adına, en az 500 kişinin istihdam edileceği büyük işletmeleri bizzat takip ederek, güvence verecek Bayburt'a yatırım yapmalarını sağlayacağım."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.