Bayburt

Bayburt Gençlik Merkezi'nden engelliler için etkinlik

14:04 06 Aralık 2015
Bayburt Gençlik Merkezi'nden engelliler için etkinlik

Bayburt Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü öğrencileri, engelli öğrenciler için eğlence programı düzenledi

Bayburt Gençlik Merkezi öğrencileri, engelli öğrenciler için eğlence programı düzenledi.

Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu'nda eğitim gören engelli bireyler için gönüllü palyaço olan kulüp üyesi öğrenciler, çeşitli gösterilerle engelli bireyleri eğlendirdi.

Bayburt Gençlik Merkezi Müdürü Savaş Erel, merkezdeki çeşitli kulüp faaliyetlerine katılan öğrencilerin aynı zamanda toplumun her kesimine yönelik gönüllü faaliyetlerde bulunduğunu söyledi.

Erel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında gönüllü öğrencilerin taşıma merkezi olan Sancaktepe İlkokulu öğrencilerince düzenlenen 'Engellilik' programına katkı sunduklarını ve ardından da Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu'nda eğitim gören engelli öğrenciler için palyaço gösterisi yaptıklarını belirtti.

Bayburt Gençlik Merkezi'nin kurulduğu günden itibaren hem çocuk ve gençlerin çeşitli alanlarda kendilerini yetiştirme imkanı bulduğunu hem de aldıkları bu eğitimlerle özellikle toplumun dezavantajlı gruplarına ulaşmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Erel, "Ben bu tür gönüllü faaliyetlerde görev alan tüm öğrenci ve hocalarımızı tebrik ediyorum. Bu faaliyetler tabii ki zorunlu olan etkinlikler değil, onların kendilerinin yaptıkları faaliyetler. Biz Gençlik Merkezi olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da gönüllü öğrencilerimizin yaptığı bütün etkinliklere desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.