Bayburt

Sosyal Güvenlik Haftası

19:51 18 Mayıs 2016
Sosyal Güvenlik Haftası

Bayburt Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Ali İhsan Nuhoğlu, SGK'nın hizmetlerinin birçok Avrupa ülkesinde verilen hizmetlerden daha kaliteli olduğunu söyledi.

Nuhoğlu, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, kurumun hizmet kalitesini artırmak için çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Vatandaşın hizmetlere daha kolay ve hızlı ulaşmasına imkan sağlama noktasında mücadele verdiklerini ifade eden Nuhoğlu, şunları kaydetti:

"Müdürlüklerimiz, kurumumuzun taşra teşkilatını oluşturmakta olup vatandaşlarımız için yerinden çözüm hizmetleri sunmaktadır. Taşra teşkilatımız, vatandaşlarımızın işlerini ve ailelerini geride bırakıp kurumumuzun merkez hizmet birimlerine müracaat etmesine gerek kalmaksızın tüm işlemlerini gerçekleştirebilecekleri ve sorunlarını çözebilecekleri kabiliyetlerle donatılmıştır."

Nuhoğlu kurumun hizmetlerine ilişkin olarak, "Kurumumuzun hizmetleri birçok Avrupa ülkesinde verilen hizmetlerden daha kalitelidir." dedi.

Toplantıya, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe'nin yanı sıra çeşitli kurumların yetkilileri katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.