Bayburt

Ramazan Bayramı'na doğru

16:59 04 Temmuz 2016
Ramazan Bayramı'na doğru

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ustaoğlu, mesajında, bayram günlerinin kardeşlik ve dayanışma iklimini daha da güçlendirmek, küslükleri ortadan kaldırmak, birlik ve beraberliği pekiştirmek için önemli birer fırsat olarak değerlendirilmesi temennisinde bulundu.

Bu özel günlerde, başta aile büyükleriyle diğer yakınlar olmak üzere, ihtiyaç sahiplerini, kimsesizler, öksüz ve yetim çocuklar, yaşlı ve hastaları, şehit yakınlarıyla gazileri ziyaret ederek bayram sevincini ve coşkusunu onlarla paylaşmanın önemli bir sorumluluk olduğunu belirten Ustaoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Vatandaşlarımızın huzur ve esenlik içerisinde bir bayram geçirmelerini sağlamak amacıyla valiliğimizce gerekli güvenlik ve trafik önlemler alınmış olup, bu tedbirlerin titizlikle uygulanması doğrultusunda güvenlik görevlileriyle diğer personele gerekli talimatlar verilmiştir. Bayram sevincinin üzüntüye dönüşmemesi için tüm vatandaşlarımızdan trafik kurallarına hassasiyetle uymalarını, ailelerini ve milletimizi üzüntüye sevk edecek kazalara mahal vermemelerini istirham ediyorum. Bu vesileyle, huzur içerisinde yaşamamız için fedakarca görev yapan ve bu uğurda hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum, şehit ailelerimize, gazilerimize ve yakınlarına minnet ve şükranlarımı ifade ediyorum. Tüm Bayburtlu vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, aileleriyle ve sevdikleriyle güzel bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.