Bayburt

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması

15:27 17 Eylül 2017
Yeni eğitim öğretim yılının başlaması

İl Milli Eğitim Müdürü Soner Can, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle mesaj yayımladı.

Can, mesajında, eğitim ve öğretimde arzu ettikleri hedefe ulaşmak, Bayburt'u başarıda daha da yükseklere taşımak için yaptıkları titiz çalışmaları sürdüreceklerini belirtti.

Günümüzde eğitimin teknolojik ilerlemelerin katkısıyla toplumsal, kültürel bütünleşme ve gelişmelerin yönetilmesindeki en etkili araç olarak uygulandığına dikkat çeken Can, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızı, ülkemizin ihtiyacı olan eğitimli insan gücü olarak yetiştirmek için gayret göstermeye devam etmekteyiz. Amacımız bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, sorgulama becerisi gelişmiş, bilgiyi bulan ve paylaşabilen, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, teknolojiyi kullanabilen, dinamik, öz güvenli, milli ve manevi değerlerine bağlı, farklılıklara, insan haklarına saygılı, sağlıklı ve güçlü bir nesil yetiştirmektir. Bu güçlü yetişmiş nesillere ulaşmak üzere, okul yönetimi, öğrenci velileri ve öğretmenlerimizin rehberliğinin yanında, ailenin desteği ve ilgisi ile okul-aile-çevre işbirliği sağlanmalıdır. Böylece bu üç esasa dayalı işbirliği ile çocuklarımız arzu ettiğimiz kaliteli eğitime ulaştırılabilecektir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.