Bayburt

Bayburt Valisi Pehlivan:

13:16 26 Ocak 2018
Bayburt Valisi Pehlivan:

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Bayburt'un yatırımlardan payına düşeni fazlasıyla aldığını söyledi.

Pehlivan, İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğünde personele iş güvenliği malzemesi dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, İl Özel İdaresi personelinin ilin en uzak noktalarında vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için çalışmalara aralıksız devam ettiğini belirtti.

Bayburt'un yatırımlardan payına düşeni fazlasıyla aldığına dikkati çeken Pehlivan, şunları kaydetti:

"Bu destekleri dolayısıyla Bayburt halkı olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Sayın Maliye Bakanımıza ve onların şahsında bütün bakanlarımıza ilgili kurum ve kuruluşlarımızın yetkililerine müteşekkiriz. Bize düşen, sağlanan bu kaynakları en iyi şekilde değerlendirmek, hizmetleri vatandaşlarımızla en kısa sürede ve en kaliteli şekilde buluşturmaktır."

Pehlivan, taşeron işçilerin kadroya alınması konusuna ilişkin, "Taşeron adı altında çalıştırdığımız 42 işçi arkadaşımız var. Düzenleme kapsamında onların kadroya geçirilmesi için başvurularını aldık. Düzenlemenin ilgili kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu karar işçilerimizin yıllardır beklediği çok önemli bir hamleydi. Hükumetimiz bu konuda gerekli adımları atarak bu beklentiyi olumlu bir şekilde nihayete erdirdi." diye konuştu.

Vali Pehlivan, Zeytin Dalı Harekatı'na konusunda şu değerlendirmede bulundu:

"Suriye'de yaşananları izliyor, kahraman askerlerimizin vakur, kararlı, inançlı duruşunu ve canla başla mücadelesini görüyoruz. Duygulanmamak elde değil, fakat bir yandan da şükrediyoruz iyi ki böyle gözünü kırpmadan cepheye koşa koşa göreve giden gençlerimiz, evlatlarımız var. Hiç korku, endişe yok. Niye? Çünkü inanmışlık, adanmışlık var. Şimdi onları gördükçe bizde buradaki nöbeti çok daha sağlam, çok daha verimli ve en etkin bir şekilde yerine getirmeliyiz. Sırası gelirse elbette hepimiz o cephelere koşmaya hazırız fakat normal zamanlarda da vazifemizi en iyi şekilde yapmak suretiyle vatana olan minnet borcumuzu ödeme gayreti içerisinde olacağız."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.