Bayburt

'Paşa'yı Mehmetçik'e bağışladı...

12:13 29 Ocak 2018 7 Yorum Var
'Paşa'yı Mehmetçik'e bağışladı...

Bayburtlu besici Recep Ali Yaya, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında görev yapan Mehmetçik'e ulaştırılmak üzere "Paşa" adlı 800 kilogramlık danasını Mehmekçik Vakfı'na bağışladı.

Bayırtepe köyünde hayvancılık yapan Recep Ali Yaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terörle mücadele eden Mehmetçiğin yanında olduğunu göstermek için böyle bir bağışta bulunduğunu söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nı yerinde bir harekat olarak gördüğünü belirten Yaya, "Mehmetçik bizim Mehmet'imiz, vatan bizim vatanımız. Terörle böyle bir mücadele yaptığı için de bizzat yanlarında olamadığımız halde hem devletimizin hem de Mehmetçik'imizin arkasında olduğumuzu hissettirmek amacıyla böyle bir bağışta bulunduk." dedi. 

Yaya, devlet, millet ve onun şerefli ordusu için elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunu vurgulayarak, "İsterse gelip bütün hayvanlarımı alıp gitsinler. Askerimize, Mehmetçik'imize can feda. Yeter ki teröristlerin sonu gelsin." ifadelerini kullandı. 

Bayburt'taki askerlere de bir ay süreyle 40 litre süt bağışında bulunacağını dile getiren Yaya, "Sütümüz de Mehmetçik'imize helal olsun. Biz vermezsek kim verecek? Biz bu milletin çocuğuyuz, bu vatan da bizim vatanımız. Bayburtluyuz ve bu konularda da hassasız." diye konuştu.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • İntikam 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu milleti ve bu devleti kimse yıkamayacak inşaallah...
    Cevapla
  • Hasan DURGUT 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun abi moral olu mehmetçik.'e
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana bayburtlu abim. Bu bayburtlular referandumda da 1. Olmuştu helaaal
    Cevapla
  • başak 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne gönlü güzel insanlarımız var Allahım.sağolsın bey amca
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Allah daha çok versin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.