Bayburt

Yeşilay Haftası

17:41 06 Mart 2018
Yeşilay Haftası

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yeşilay Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Pehlivan, mesajında, gençliğini vicdanen, ahlaken, ruhen ve fikren ihya edemeyen toplumların, geleceğini inşa edemeyeceğinin inkar edilemeyecek bir gerçek olduğunu belirtti.

Türkiye'nin dünya milletleri içerisinde sahip olduğu genç nüfusuyla bugünün ve geleceğin başat devleti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini anımsatan Pehlivan, şunları kaydetti:

"Ülkemiz gençliğini tehdit eden uyuşturucu, alkol, sigara, kumar ve yeni nesil tehdit olarak değerlendirilen teknolojik bağımlılıklarla da mücadelesini sürdürmektedir. Devletimizin ve hükümetimizin bu yolda attığı kararlı adımlar doğrultusunda ilimizde de gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, bedenen, ruhen ve ahlaken nitelikli bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak için hayata geçirdiğimiz 'Kötü Alışkanlıklara Ret; Sporla Sağlıklı Yaşama Evet" Projesi bu adımların bir parçasıdır. İnanıyoruz ki kendilerine verdiğimiz kıymeti aklı ve vicdanının rehberliğinde heba etmeyecek gençlerimiz, madde bağımlılığına da aman vermeden ülkemiz ve milletimizi aydınlık ve güçlü yarınlara taşıyacaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.