Bayburt

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlanıyor

15:33 01 Mayıs 2018
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlanıyor

Güvenlik-İş Sendikası Bayburt Şube Başkanı Hemdani Aktaş, bugün daha çok dayanışma ve daha çok uzlaşmaya ihtiyaç olduğunu söyledi.

Aktaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla şehir merkezindeki bir iş yerinde düzenlediği basın toplantısında, çalışma hayatının daha iyi standartlara kavuşturulmasının toplumsal refahın vazgeçilmez bir unsuru olduğunu belirtti.

İş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması, kayıt dışı ile mücadele edilmesi, kadın istihdamının arttırılması ve sosyal diyalog esas alınarak çalışma yaşamının geliştirilmesi için devlet, işçi ve işveren kesimlerinin iş birliği yapmasının önemli olduğunu aktaran Aktaş, şunları kaydetti:

"Bizleri taşeron zulmünden kurtaran başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Jülide Sarıeroğlu'na ve her daim taşeron zulmünün bitmesi için uğraşan Türk-İş Başkanı Ergül Atalay'a ve bizden biri olan Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağrıcı'ya şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün daha çok dayanışmaya ve daha çok uzlaşmaya ihtiyacımız var."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.