Bilecik

Eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Koca'nın öldürülmesi

16:23 02 Eylül 2015
Eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Koca'nın öldürülmesi

Saldırıda yaşamını yitiren Koca için Bilecik'te gıyabi cenaze namazı kılındı

Bilecik'te, Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca için gıyabi cenaze namazı kılındı. 

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Şerifpaşa Cami'nde kılınan namaz sonrası yaptığı açıklamada, Suruç'ta meydana gelen patlamadan sonra ülkede terör örgütlerinin bir takım eylemlerle vatandaşların huzurunu kaçırdığını söyledi.

Devam eden süreçte de birçok vatan evladı, güvenlik güçleri ve sivil vatandaşın, terör eylemlerinin kurbanı olduğunu ifade eden Eldemir, saldırılardan duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Eldemir, şöyle konuştu:

"Ülkenin birliğine, beraberliğine, ortak bütünlüğüne kastetmek isteyen bütün şer odakları, terör örgütleri eninde sonunda hak ettikleri cezayla cezalandırılacaktır. Bu noktada güvenlik güçlerimiz, terör faaliyetleri sona erdirilmesi için, son teröristti yok edilinceye kadar mücadelesini sürdürecektir. İnşallah en kısa sürede bu huzursuzluk ortamı giderilir ve bunun neticesinde de ülkemiz tekrar son 3 yılda yaşadığımız huzurlu ortamına tekrar geri döner. Diyarbakır'da daha önce AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış kardeşimiz şehit edildi. Terör önce masumları hedef alır ve bununla birlikte birçok insanımızı şu anda katlediyorlar. Bunlar hak ettiği cezayı alacak. En kısa sürede terörün kökü kazınacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.