Bilecik

Ramazan ayına doğru

20:09 04 Haziran 2016
Ramazan ayına doğru

Bilecik'te ramazan ayında geleneksel mahalle iftarları, Osmanlı çeşmelerinden Osmanlı şerbeti ikramı ve çocuklara yönelik oyun ile eğlenceler düzenleneceği belirtildi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, mahallelerdeki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu ile mahallelilik bilincinin oluşmasına katkı sağlayan aktivitelerin sürdürüldüğü kentte, ramazan ayının güzel ve farklı geçeceğini belirtti.

Birlik ve beraberlik ayı ramazanda yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberliğin ön plana çıktığını ifade eden Yağcı, şunları kaydetti:

"Belediye olarak yıllardır yaptığımız ve artık geleneksel hale gelen iftar programlarımızda aynı şekilde devam ettiriyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz mahalle iftarlarımız ile bütün mahalle sakinlerini iftar sofrasında bir araya getiriyoruz ve burada iftarımızı birlikte açıyoruz. Ayrıca, şehir merkezindeki kültür sitesinde de iftar programlarımız devam ediyor ve her yıl olduğu gibi bu yıl da bin kişiyi aşkın insanımızı aynı iftar sofrasında buluşturacağız. Bu yıl ikinci kez olmak üzere aynı şekilde vatandaşlarımızı yine Kültür Sitesi'nde sahurda da buluşturuyoruz. Burada farklı bir atmosferde ve farklı bir ortamda sahur yapmak isteyen tüm hemşehrilerimizi kardeşlerimizi de buraya davet ediyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.