Bilecik

Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Çınar:

13:39 24 Ağustos 2016
Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Çınar:

Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, Türk Kızılayı'nın ''Kurbanda Kızılay Modeli'' sayesinde hayırseverlerin kurban ibadetlerini, amacına ve kuralına uygun olarak yerine getirebileceğini bildirdi.

Çınar, yaptığı yazılı açıklamada, Türk Kızılayı'nın geleneksel hale gelen vekaletle kurban kesim kampanyasının bu yıl da devam edeceğini ifade etti.

Ülke ve dünyadaki ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan Türk Kızılayı'nın, kurban etlerini de binlerce mazlumun sofrasına ulaştıracağını belirten Çınar, şunları kaydetti:

"Bu yılki kampanya modeli sayesinde ihtiyaç sahipleri sadece kurban döneminde değil, yıl boyu ete kavuşacak.Türk Kızılayı'nın 'Kurbanda Kızılay Modeli' sayesinde hayırseverler kurban ibadetlerini, amacına ve kuralına uygun olarak yerine getirebilecek. Kurban etlerinden elde edilecek kavurma, konserve haline getirilerek 800 gramlık teneke kutulara konulacak. Kavurma konserveleri Türk Kızılayı şubeleri aracılığıyla yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Türk Kızılayı iyilikte sınır tanımayacak. Hayırseverler, yurt içi 1 hisse kurban vekalet bedeli için 740 lira, yurt dışı kurban vekalet bedeli için de 475 lira ödeyecek."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.