Bilecik

CHP Gölpazarı seçim bürosu açıldı

15:08 29 Mayıs 2018
CHP Gölpazarı seçim bürosu açıldı

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Muharrem İnce'nin partide birkaç kişinin temennisi, isteğiyle cumhurbaşkanı adayı olmadığını, 110 milletvekilinin katılımıyla yapılan oylamada tamamının oyunu alarak aday gösterildiğini söyledi.

CHP'nin Gölpazarı ilçesindeki seçim bürosu, törenle açıldı.

TBMM Meclis Başkanvekili de olan CHP Bilecik Milletvekili Tüzün, açılışta yaptığı konuşmada, emeklilerin intibak taleplerine değinerek, şunları kaydetti:

"Emeklilerimiz intibak yasasını istiyor, maaşlarının eşitlenmesini istiyor. Cumhurbaşkanı adayımız o sözü verdi ben de o sözü hatırlatayım; bundan böyle emeklilerimiz eşit düzeyde CHP iktidarında ve 13. Cumhurbaşkanı Muharrem İnce'nin yürütmenin başına geçtiğinde ilk yapacağı işlerden biri bu olacaktır. Muharrem İnce, birkaç kişinin temennisi isteği üzerine aday olmuş bir insan değildir. CHP'nin 110 milletvekiliyle yapılan oylamasında 110 tanesinin de oyunu almış bir arkadaşımızdır. Yani oy birliği ile seçilmiştir. "

Açılışın ardından CHP İlçe Başkanı Erkan Erdem, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı ve partililer, pazar esnafını ziyaret etti.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.