Bilecik

Gölpazarı Belediyesinden kafe ve park açılışı

15:57 01 Eylül 2018
Gölpazarı Belediyesinden kafe ve park açılışı

Gölpazarı Belediyesince Mihalgazi Külliyesi Düzenleme Projesi kapsamında yapımı tamamlanan kafe ve parkın açılışı yapıldı.

Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, açılış töreninde yaptığı konuşmada, ilçenin sosyal bir eksikliğinin tamamladığını söyledi.

Yaklaşık 5,5 dönümlük alanda restorasyon ve düzenleme projesi yürütüldüğünü belirten Kazıcı, "Açılışını yaptığımız bölge, 2 bin 600 metrekarelik belediye mülkiyetinde bir alan. Kısa bir süre sonra nasip olursa belediye binası dahil hanın etrafındaki diğer eski mülkiyetler de kamulaştırma işlemleri tamamlanarak, bu parkın devamı olarak büyük bir peyzaj alanı haline gelecek." diye konuştu.

Projenin devamında tarihi hamam ve çevre düzenlemesi yapılacağını anlatan Kazıcı, şunları kaydetti:

"Altyapı çalışmaları bitmek üzere. Çok yorucu oldu ama uzun yıllar kullanacağımız bir çalışma oldu. Dışarıdan gelen misafirlerimiz ve hemşehrilerimiz için güzel bir mekan olsun istedik. Belediye şirketi tarafından çalıştırılacak 'Han Kafe'de, dört gencimiz sigortalı, maaşlı olarak çalışarak, evine ekmek götürecek. Umut ediyorum, sağlıkla ve sıhhatle kullanılacak, misafirlerimizin keyifle oturacağı mekanlar olacaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.