Bilecik

Bilecik’te AK gençlerden örnek davranış! 'İftara 5 kala' uygulaması

12:33 05 Nisan 2022 13 Yorum Var
Bilecik’te AK gençlerden örnek davranış! 'İftara 5 kala' uygulaması

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları üyeleri, Ramazan'da 'İftara 5 Kala' sloganıyla iftarda evine yetişemeyen vatandaşlara hazırladıkları kumanyaları ikram ediyor.

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı, Ramazan ayında yardımlaşma ve paylaşma konularındaki hassasiyetin daha da arttığını belirtti. Karadayı, "İftara 5 Kala' etkinliğimizle paylaşma sorumluluğumuzu yerine getirmek amacıyla iftara yetişemeyen vatandaşlarımıza hazırladığımız kumanyaları pandemi kurallarına dikkat ederek ikram ediyoruz. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Ramazanı Şerif'ini tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

“HARİKASINIZ GENÇLER"

Gençlere teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, "Gençlik Kollarımız 'İftara 5 Kala' diyerek iftara yolda yakalanan hemşerilerimizin yanında. Bu güzel projeleri için AK gençlere teşekkür ediyorum. Harikasınız gençler" dedi.

YORUMLAR

13 Yorum Var
  • l.s.yıldız 2 yıl önce Şikayet Et
    düşünenlerden Allah razı olsun....
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Tarık-Sivas 2 yıl önce Şikayet Et
    Ramazanın bereketi tutan tutmayan ayırmamak gerek. Bereketten herkes faydalansın. Tutmamak ALLAH 'la kendi arasındaki mesele. Hem hidayete sebep olabilecek bi düşünce. ALLAH razı olsun hepsinden
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Yörükoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Maaşallah Gençlerimize
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ömerx 2 yıl önce Şikayet Et
    Yardıma muhtaçlara diye düşünmeyin, iftara yetişemeyenlere ve onları görünce canı çekecek oruçsuzlara olarak düşünün belki idrak edersiniz... Yardıma muhtaçlara ayrıca gidiyor zaten.
    Cevapla
  • İsmail Berber 2 yıl önce Şikayet Et
    Fikir sahibini ve bu güzel faaliyette görev alan gençleri tebrik ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.