Bingöl

Bingöl’de 4 ayda 20 metruk bina yıkıldı

15:54 10 Aralık 2015
Bingöl’de 4 ayda 20 metruk bina yıkıldı

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ile Bingöl Belediyesi işbirliğiyle, uyuşturucu madde bağımlılarının barınağı haline gelen 20 metruk bina yıkıldı.

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ile Bingöl Belediyesi işbirliğiyle, uyuşturucu madde kullanımı açısından risk teşkil ettiği tespit edilen 20 metruk bina yıkıldı.

Bingöl Belediyesi'nden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ve Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevlilerince kent merkezinde 4 ayda yapılan ortak çalışmayla uyuşturucu madde kullanımı açısından risk teşkil ettiği tespit edilen 20 metruk binanın yıktırıldığı belirtildi.

Tehlike saçan yapıların yıktırılarak hem çarpık yapılaşmanın önüne geçildiği, hem de görüntü kirliliğinin ortadan kaldırıldığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bingöl Belediyesi olarak sokak çocukları ile uyuşturucu madde bağımlılarının barınağı haline gelen bu yapıları sosyal bir sorunun mekanı olmaktan kurtarıyoruz. Tehlike saçan yapıları yıkarak, hem çarpık yapılaşmanın önüne geçiyor, hem de görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyoruz. Kentimiz metruk yapılardan arındıkça, hem vatandaşımız rahat nefes alıyor, hem de görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz. Vatandaşımızın huzurunu ön planda tutuyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, çevrelerinde bu tür binalar varsa bizlere en kısa sürede ulaşmalarıdır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.