Bingöl

Bingöl Valisi Mantı, göreve başladı

16:40 30 Haziran 2017
Bingöl Valisi Mantı, göreve başladı

Valiler Kararnamesi ile Bingöl Valiliğine atanan Vali Ali Mantı, görevine başladı.

Mamak Kaymakamlığı'ndan Bingöl Valiliği'ne atanan Mantı, Bingöl Havalimanı'nda Belediye Başkanı Yücel Barakazi, vali yardımcıları Cevat Gün ve Metehan Çil, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Bayer, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, Bingöl Valililiği önünde de kurum amirlerince karşılandı.

Vali Mantı, kurum amirleriyle düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada, kendisini göreve layık gören devlet büyüklerine teşekkür etti.

Bingöl'deki hoşgörü, saygı ve sevginin, birlik ve kardeşliğin devamı konusunda hep birlikte gayret göstereceklerini aktaran Mantı, "Görev süremizde adaletli, hakkaniyetli, hukukun üstünlüğünü esas alan şeffaf, milli ve manevi değerlere bağlı, açık, katılımcı farklılıkları zenginlik kabul eden bir anlayış içerisinde çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Mantı, kentin gelişip kalkınması, huzur ve güvenliği için bütün kurumlarla karşılıklı anlayış çerçevesinde hareket edeceklerini söyledi.

Bugüne kadar Bingöl'e hizmet eden herkese teşekkür eden Mantı, şöyle devam etti:

"Bugüne kadar başlanmış ve devam eden, planlanan tüm projelerin titiz bir şekilde takibini yapan Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz'a, Sayın Yavuz Selim Köşger ve değerli il yöneticilerine teşekkür ederiz, biz de aynı hassasiyetle devam edeceğiz. Ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliği için hassaten Bingöllümüzün beraberliği için hep birlikte, bir ve beraber çalışacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.