Bitlis

Bitlis'te asayiş

15:50 19 Kasım 2015
Bitlis'te asayiş

Bitlis merkez ve Ahlat ilçesinde, 57 bin paket kaçak sigara, 241,23 gram eroin, 459 uyarıcı hap ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi

Bitlis merkez ve Ahlat ilçesinde düzenlenen operasyonlarda, 57 bin paket kaçak sigara, 241,23 gram eroin, 459 uyarıcı hap ile ruhsatsız silahlar bulunduğu bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin, kaçakçılığın önlenmesi için yol kontrolleri yaptığı belirtildi.

Ekiplerin, durdurdukları bir yolcu otobüsünde seyahat eden şüpheli B.Ş'nin üst aramasında, 205,23 gram eroin bulduğu bildirilen açıklamada, emniyetteki işlemlerinin ardından "uyuşturucu madde ticareti yapmak, bulundurmak ve nakletmek" suçundan adliyeye sevk edilen B.Ş'nin tutuklandığı ifadesine yer verildi.

Öte yandan M.K adlı şahsın kullandığı minibüste yapılan aramada ise 57 bin paket kaçak sigara ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, "Kaçakçılık Kanununa muhalefet" suçundan adliyeye sevk edilen M.K'nin, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.

Ahlat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ise şüpheli şahıslara ait ev ve iş yerlerinde yaptığı aramalarda, 3 tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 1 av tüfeği, 125 fişek, 36 gram uyuşturucu madde ile 459 gümrük kaçağı uyarıcı hap ele geçirdiği, olayla ilgili 4 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.