Bitlis

Bitlis Tanıtım Günleri

09:21 29 Aralık 2015
Bitlis Tanıtım Günleri

Bitlis Valiliğince, İzmir'de düzenlenen "Bitlis Tanıtım Günleri" sona erdi.

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, tanıtım günlerine beklentilerinin üzerinde ilgi ve katılımın olduğunu belirterek, Tatvan'ı bir kez daha İzmir'de tanıtmanın gururunu yaşadıklarını bildirdi.

Ekip olarak, Tatvan'ı her yönüyle en iyi şekilde tanıttıklarını ifade eden Erkan, şöyle konuştu:

"Bu tanıtımımızın da diğer tanıtım günleri gibi kısa sürede olumlu geri dönüşleri olacaktır. İzmir'de 4 gün boyunca gelen hemşehrilerimizle hasret giderirken, ziyaretçilere de ilçemizi anlattık. Ziyaretçiler, diğer tanıtım günlerinde olduğu gibi İzmir'de de bölgemizin parlayan yıldızı ilçemize hayran kaldı. Bu da tanıtımların ne kadar gerekli olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi. İnşallah tanıtımlarımız bununla sınırlı kalmayarak, farklı şehirlerde devam edecektir. İzmir'deki tanıtım günlerinin hedefine ulaştığına inanıyorum."

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ise tanıtımda stantlarını ziyaret eden İzmirli'lere, ilçenin güzelliklerini tanıtma fırsatı bulduklarını söyledi.

Aksoy, "Tanıtım günlerine umduğumuzun üzerinde katılım oldu. Bundan son derece mutluyuz. Bu etkinlikler ilçemizin tanıtımına büyük katkısı sunuyor. Bu etkinliği her yıl yaygınlaştırırsak, tanıtıma daha fazla katkı sunacağımıza inanıyorum. İnşallah tanıtım atağını İstanbul, Ankara ve diğer büyük şehirlerimizde de yapacağız" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.