Bitlis

Tatvan'daki AVM'lerde güvenlik önlemi

13:43 21 Mart 2016
Tatvan'daki AVM'lerde güvenlik önlemi

Yaşanan terör saldırılarından dolayı Bitlis'in Tatvan ilçesindeki alışveriş merkezlerinde (AVM) tedbir amaçlı güvenlik önlemleri arttırıldı.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, tedbir amaçlı ilçedeki AVM'lerde güvenlik önlemlerini arttırdıklarını söyledi.

"Son günlerde AVM'lere gitmeyin, alışveriş yapmayın" şeklinde sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımların hepsinin algı operasyonu olduğunu ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:

"Hemşehrilerimiz bunları çok fazla dikkate almasınlar. Diledikleri zaman AVM'lerimizde alışverişlerini yapsınlar. Tedirgin olmaya gerek yok. Güvenlik boyutunu üst düzeye çıkarttık. Güvenlik kameralarının sayısını arttırdık ve katlara da görevli koyduk. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla gelip AVM'lerde alışverişlerini yapabilirler. Güvenlik açısından herhangi bir problemimiz söz konusu değil."

Vatandaşlar da alınan güvenlik önlemlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, esnafın ve halkın huzuru için emek sarf eden ilgililere ve AVM yönetimine teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.