Bitlis

Bitlis Valisi Çınar:

12:37 13 Nisan 2016
Bitlis Valisi Çınar:

Bitlis Valisi Ahmet Çınar düzenlediği istişare toplantısında bölgede sadece huzurun olmadığını söyledi.

Bitlis Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Vali Çınar, "Tek başımıza hiçbir şeyi başaramayız. Hep birlikte yaparsak başarı da gelir, bereketi de olur" diye konuştu.

"Cenab-ı Allah şehrimize her şeyi bolca vermiş. İnsanlarımızın hizmetine faydalı olacak güzelliklerimiz var. Yalnız bir eksiğimiz var. O da huzur. Bölgede huzurumuz yok" diyen Çınar sözlerini şöyle sürdürdü:

"Akıl akıldan üstündür. Herkesin yeteneği bir diğerine göre farklıdır. Dolayısıyla her işi ben bilirim, ben yaparım demek yanlıştır. Her toplantıda devlet memurlarına ve il müdürlerine şunu söylüyorum. Biz halkın hizmetkarlarıyız. Bizim başka bir işimiz yok. Devlet bize hizmetkarlık görevini verdi. Bize bunun için maaş veriyor. Geçmişte hastalıklı bir yönetim anlayışı vardı. İnsan hizmetkarından korkar mı? Böylesine hastalıklı bir hal vardı. Cenab-ı Allah şehrimize her şeyi bolca vermiş. İnsanlarımızın hizmetine faydalı olacak güzelliklerimiz var. Yalnız bir eksiğimiz var. O da huzur. Bölgede huzurumuz yok. Bunu tesis etmemiz için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Bunu yapmazsak işin bereketi kalmıyor. İnşallah bu toplantımız hayırlara vesile olur. Bereketli olur."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.