Bitlis

Günkırı Beldesi spor kulübü kurdu

14:12 09 Eylül 2016
Günkırı Beldesi spor kulübü kurdu

Günkırı Beldesi gençler arasında sporu sevdirme ve yaygınlaştırma düşüncesiyle "Günkırı Beldesi Spor Kulübü"nü kurdu.

Kurdukları spor kulübüyle, amaçlarının gençlerin spor alanında yetişmelerini sağlamak olduğunu belirten Günkırı Beldesi Spor Kulüp Başkanı Kenan Akkal, yine kulüp bünyesinde yeni oluşturulan ve bu sezon içerisinde amatör ligde mücadele verecek olan futbol takımı için de çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Yeni sezonda başarılı mücadelelere imza atmak için özverili bir çalışma sürdürdüklerini ve kulüp bünyesinde yeni oluşturdukları futbol takımının büyük bir istekle hazırlık çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Akkal, bu konuda gençlere güvendiğini ve bu gençlerin büyük başarılara imza atacağını belirtti.

Katkılarından ötürü başta Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy olmak üzere herkese teşekkür eden Akkal,şunları söyledi:

"Bizim önceliğimiz her zaman gençler oldu. Gençlerimizin futbola olan ilgileri ve bu konudaki yetenekleri herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Bu durumu göz önünde bulundurarak, arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda; bu spor kulübümüzün kurulmasına ve gençlerimizin bu spor kulübü çatısı altında mücadelelerini sürdürmelerine karar verdik. Tabi her şeyden önce böylesi önemli bir süreçte gençlerimize sahip çıkmak ve onları spor alanında yetişmelerini sağlamak kendimize bir borç olarak biliyoruz. Özellikle gençlerimizi kötü faaliyetlerden alıkoymak ve sporla ilgili yeteneklerini ortaya çıkartmak öncelikli hedefimiz olacak. Bu misyonla hareket ederek, kurduğumuz futbol takımımızla gençlerimize bu imkanı sağladık. Bu futbol takımımız antrenörümüz nezaretinde idmanlarını düzenli bir şekilde sürdürüyor. Bu çalışmalardan en iyi şekilde verim alarak, ligde en iyi başarıyı elde etmek istiyoruz. Ayrıca kulüp için yer arayışımızı da çözmüş bulunmaktayız. Beldemizin eski aile hekimliği binasını gerekli tadilattan geçirdikten sonra kulüp faaliyetlerimizi bu binamızda sürdüreceğiz. Binamızın faaliyete geçmesiyle birlikte kapımız herkese açık olacak."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.