Bitlis

Başkan Vekili'nden Bayrampaşa Belediyesi'ne ziyaret

11:37 03 Mart 2017
Başkan Vekili'nden Bayrampaşa Belediyesi'ne ziyaret

Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, İçişleri Bakanlığınca Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilmesinin ardından kardeş belediye olarak ilan edilen İstanbul Bayrampaşa Belediyesi'ne ziyarette bulundu.

Ziyaret kapsamında Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ile bir araya gelen Alibeyoğlu, belediye olarak yapacakları projeler hakkında bilgi verdi.

İlçenin ihtiyacı olan projeleri Bayrampaşa Belediyesi'nin desteği ile hayata geçireceklerini belirten Alibeyoğlu, bu kapsamda bir takım ziyaretler de gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Bayrampaşa Belediyesi ile kardeş belediye olmanın kendilerini son derece mutlu ettiğini vurgulayan Alibeyoğlu, birçok ortak projeye imza atmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Başkan Aydıner ve ekibine misafirperverlikleri ve vermiş oldukları destek için teşekkür eden Alibeyoğlu, Aydıner'e hediye takdiminde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydıner, "Güroymak'ın yeniden imar edilmesi noktasında, ilçemizde hayata geçirdiğimiz projelerimiz hakkında Alibeyoğlu'na ve ekibine bilgi verdik. Terörün yaktığı ve yıktığı şehirler inşallah yerlerine görevlendirilen başkan vekilleri ve örnek projeler ile yeniden hayat bulacak." diye konuştu.

Aydıner'in de Alibeyoğlu’na hediye takdim ettiği görüşmelere, Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Gemici, Ahmet Kumbasar, Gökhan Balekoğlu, Yalçın Sırakaya ve Naser Şimşek de eşlik etti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.