Bitlis

Bitlis'ten kısa kısa

13:47 31 Ağustos 2017
Bitlis'ten kısa kısa

Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan'ın eşi Arzu Özkan, Kurban Bayramı öncesi ilçedeki yetim ve öksüz çocukları ziyaret etti.

Evlerinde ziyaret ettiği çocuklarla yakından ilgilenen Özkan, çocuklara bayram kıyafeti hediye ederken, ailelere de gıda yardımında bulundu.

Çocuk ve aileleriyle bir süre sohbet eden Özkan, ailelerle yakından ilgilendi.

- Tatvan'da temel atma töreni

Tatvan ilçesinde Kur'an kursu ve taziye evi inşaatının temel atma töreni yapıldı.

Aydınlar Mahallesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından 380 metrekarede 3 katlı olarak inşa edilecek Kur'an kursu ve taziye evi temel atma töreni okunan dualarla başladı.

Törende konuşan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Kur'an kursu ve taziye evi Tatvan'ın bütün mahallerine hizmet edecek. İnşallah bugün temelini attığımız inşaatın en kısa sürede açılışını da hep birlikte yaparız." dedi.

- Tatvan'da asayiş

Tatvan Kaymakamlığından yapılan açıklamada, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Tatvan Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışma neticesinde, ilçe kırsalında E. A., B. A. ve C. A. kişilere ait ev ve eklentileri ile bahçe olarak kullandıkları alanda 100 kök kurutulmuş, esrar yapımına hazır Hint keneviri ve bin 190 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Ayrıca, aynı çalışma kapsamında 3 Haziran'da Kıyıdüzü köyü Güzel Ada mevkisindeki Türk Telekom'a ait role istasyonundan çalınan 3 yangın tüpü, 3 akü ve elektrik malzemesi B. A. kişinin evinde ele geçirilmiş, malzemeler Türk Telekom yetkilerine teslim edilmiştir. Yakalanan kişiler adli mercilere teslim edilmiştir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.