Bitlis

Güroymak'a semt sahası yapılıyor

15:39 29 Eylül 2017
Güroymak'a semt sahası yapılıyor

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, ilçede yapımı süren 4 semt sahasında incelemelerde bulundu.

Alibeyoğlu, spor alanlarında gençlerin ve çocukların sportif faaliyetler içerisinde yer alarak toplumsal hayata daha etkin bir şekilde katılabilmeleri amacıyla Güroymak Belediyesi ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğinde yapımına başlanan semt sahalarını gezdi.

Sahalarda incelemelerde bulunan Alibeyoğlu, her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen Güroymak'ta spor alanları oluşturmak için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

İlçedeki 4 mahalleye yapılacak semt sahalarıyla ilgili protokolün geçen aylarda imzalandığını anımsatan Alibeyoğlu, şöyle konuştu:

"Semt sahasının içerisinde basketbol, voleybol ve futbol sahaları ile çevresinde yürüme parkuru olacak. Semt spor sahaları ile özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzak kalarak spor yapabilecekleri alanlara kavuşacaklar. Sahaları yakın bir zamanda Güroymak halkımızın hizmetine sunacağız."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.