Bitlis

Köy okullarındaki öğrenciler için toplanan yardımlar yerlerine ulaştı

20:24 27 Aralık 2017
Köy okullarındaki öğrenciler için toplanan yardımlar yerlerine ulaştı

Bitlis'te bir grup öğretmen tarafından soysal medyada başlatılan "Bir kalem, bir defter istiyoruz" kampanyası ile toplanan kırtasiye yardımları ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

Kampanya çerçevesinde kente gönderilen kitap, defter ve kalem gibi kırtasiye malzemelerin bulunduğu paketler, köy okullarındaki öğrencilere dağıtıldı.

Öğretmenlerden Sinan Kıranşal, yaptığı açıklamada, matematik öğretmenleri olarak yaklaşık iki ay önce bir araya geldiklerini ve "Bir kalem, bir defter istiyoruz" kampanyasını başlattıklarını söyledi.

Kampanyayı köy okulunda okuyan öğrenciler için başlattıklarını kaydeden Kıranşal, şunları kaydetti:

"Kampanyamız ülke genelinde ses yaptı ve İstanbul, Batman, Antalya, Manisa ile diğer illerden gelen malzemeleri toparlayıp Tatvan'a bağlı köy okullarında dağıtıma başladık. Yaklaşık 10 köy okulunda dağıtımlar tamamlandı. Bitlis il merkezi ve diğer ilçelerinde de önümüzdeki günlerde dağıtımlar devam edecektir.

Bize bu konuda destek sağlayan, Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçelerimizdeki milli eğitim müdürlükleri, Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bitlisli iş adamı Celal Vecel'e teşekkür ederiz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.