Bitlis

Güroymak'ta "klimalı durak" dönemi

12:24 22 Ocak 2018
Güroymak'ta "klimalı durak" dönemi

Güroymak Belediyesi, vatandaşların soğuk havadan etkilenmemesi için ilçenin değişik noktalarına 4 klimalı durak daha yerleştirdi.

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Güroymak Belediyesi, alt yapı, üst yapı ve sosyal belediyecilik çalışmalarının yanı sıra vatandaşların soğuktan etkilenmemesi için de yoğun çaba harcıyor.

Daha önce ilçenin ihtiyaç duyulan çeşitli noktalarına 6 klimalı durak yerleştiren belediye, bu sayıyı 10'a çıkardı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, görevlendirmenin ardından vatandaşların sıkıntılarının giderilmesi için yoğun bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

İlçede kış mevsiminin çok çetin geçtiğini anlatan Alibeyoğlu, şunları kaydetti:

"Kar çok fazla yağıyor ve çok soğuk oluyor. Bu şartlarda vatandaşlarımızın rahat ve konforlu seyahat edebilmeleri için ilçemize 10 klimalı durak yerleştirdik. Bu durakların belediyemize toplam maliyeti 250 bin lira. İnşallah bu hizmetimizle Güroymaklı kardeşlerimiz daha rahat ve konforlu seyahat yapacaklar. Burada devletle vatandaşın el ele vererek kenetlenmesini görüyoruz. Güroymaklı kardeşlerimizin hizmetlerin en güzeline layık olduğunu biliyoruz. Devletimizin bize sağladığı imkanları en etkin ve verimli bir şekilde hizmete sunacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.