Bitlis

Güroymak doğalgaza kavuşacak

13:50 20 Şubat 2018
Güroymak doğalgaza kavuşacak

Güroymak ilçesinde doğalgaz altyapısı kurulması amacıyla belediye ile Doğugaz Bitlis Bingöl Muş Doğalgaz Dağıtım AŞ arasında protokol imzalandı.

Güroymak'ın doğalgaz kullanımına kavuşturulması amacıyla belediye ile yetkili dağıtım şirketi Doğugaz şirketi işbirliğine gitti. Bu doğrultuda hazırlanan protokol, belediyede düzenlenen törenle imza altına alındı.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ufuk Özen Alibeyoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada, protokol kapsamında ilçede 15 Nisan'dan itibaren altyapı çalışmalarına başlanacağını ve yıl içinde ilçenin yüzde 70'inde çalışmaların tamamlanmasını hedeflediklerini bildirdi.

İlçeye doğalgaz getirilmesini önemsediklerini dile getiren Alibeyoğlu, şunları kaydetti:

"Doğalgazı önemsiyoruz çünkü daha sağlıklı bir enerji kaynağı, çevre dostu ve vatandaşlarımızın ekonomisine de çok ciddi manada katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bunu ilçemizde kavuşturmanın sevincini yaşıyoruz. Belediye olarak yine vatandaşımıza önemli ve kayda değer büyük bir hizmeti getirmiş olmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Hedefimiz ilçemizin tamamını doğalgaza kavuşturmak. Dolayısıyla bu uzun süreçte yapılacak çalışmalardan dolayı vatandaşlarımızın da bize katkı sağlayacağını, sabır göstereceğini ve anlayışla karşılayacaklarını temenni ediyoruz. Bu önemli ve güzel hizmetin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Protokol imza törenine Doğugaz Bitlis, Bingöl, Muş Doğalgaz Dağıtım AŞ'den Genel Müdür Turgut Kızılkaya katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.