Bitlis

"Hainler emellerine ulaşamayacak"

17:12 28 Şubat 2018
"Hainler emellerine ulaşamayacak"

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, "Bizi ayakta tutan birlikteliğimiz ve kardeşliğimizdir. Bu coğrafyada emelleri olanlara en ağır şekilde haddini bildiriyoruz. Bizi kimsenin bölmesine asla izin vermeyeceğiz." dedi.

Vali Ustaoğlu, Tatvan Şehit Aileleri ve Gazileri Derneğince hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığınca desteklenen "Çanakkale Projesi" kapsamında şehit aileleri ve gazilerle buluştu.

Tatvan ilçesindeki program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Şehitler için Mevlid-i Şerif okunmasıyla devam eden programda şehitler için dua edildi.

Ustaoğlu, burada yaptığı konuşmada, şehit aileleri ve gazilerin dayanışma içerisinde olmasının önemine değindi.

Devletin her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu anlatan Ustaoğlu, şöyle konuştu:

"Şehitlerimizin emanetleri olarak gördüğümüz başta eşleri, anneleri, babaları yavruları bizim için çok önemli. Bizler de bu ilde göreve başladığımız günden beri kendilerini ziyaret etmeye çalışıyoruz. Çünkü biz biliyor ve inanıyoruz ki bugün bu coğrafyada huzurlu bir şekilde yaşıyorsak, bu bayrağımız dimdik dalgalanıyor, bu ezanlar susmuyorsa bunu vatan için canlarını feda eden şehitlerimize borçluyuz. Bizi ayakta tutan birlikteliğimiz ve kardeşliğimizdir. Bu coğrafyada emelleri olanlara en ağır bir şekilde haddini bildiriyoruz. Bizi kimsenin bölmesine asla izin vermeyeceğiz. Şehitlerimizin emanet bıraktığı bu memleketi her ne pahasına olursa olsun koruyacağız. Hainler emellerine ulaşamayacak."

Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Yusuf Özdemir de Vali Ustaoğlu'na yürütülen proje hakkında bilgi verdi.

Programa, Vali Ustaoğlu'nun eşi Şenay Ustaoğlu, Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ve eşi Arzu Özkan, Hizan Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, askeri erkan, kurum amirleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.