Bitlis

Güroymak'ta ışıklandırma çalışmaları

17:14 06 Mart 2018
Güroymak'ta ışıklandırma çalışmaları

Güroymak Belediyesi ilçe merkezinde ışıklandırma çalışması yaptı.

Görevlendirme yapılmasının ardından birçok belediye hizmetinin hayata geçirildiği Güroymak ilçesinde, ana caddelerde Sokak Güzelleştirme Projesi başlatıldı.

Bu kapsamda ışıklandırma direklerini yenileyerek Türk bayrağı ve belediye logolarının bulunduğu direkleri sokaklara yerleştiren belediye, yeni ışıklandırma sistemiyle sokakların daha güzel görünüme kavuşmasını sağladı.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, yaptığı açıklamada, göreve başladıkları günden bu yana ilçede güzel hizmetlerin yapıldığını belirtti.

Alibeyoğlu, şöyle konuştu:

"Yıllarca belediye hizmetleri alamamış vatandaşlar, güvenlik, yol, su, kanalizasyon, elektrik, park, yeşil alan gibi temel altyapı hizmetleri hızlıca çözülünce beklentilerinin büyüdüğünü söylüyor. 'Güroymak'ın ne kadar güzel bir şehre dönüşebileceğini gördük.' diyorlar. Belediyemizin imkanları çerçevesinde çalışmalarımızı planlıyor ve uyguluyoruz. İlçenin en acil işlerini ilk etapta tamamlayıp bu şehrin güzel ve kadirşinas insanlarına yakışır bir şehri meydana getirmek için gayret ediyoruz. Yatırımlarımızı yaparken bu şehrin insanlarına kulak veriyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.