Bitlis

Köy öğrencilerinden jandarmaya ziyaret

12:47 07 Mayıs 2018
Köy öğrencilerinden jandarmaya ziyaret

Güroymak ilçesine bağlı Kavunlu Köyü İlkokulunda okuyan öğrenciler, Güroymak İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri tarafından karşılanan öğrenciler, jandarma teşkilatını yakından tanıma, sorumluluk sahasını, asayiş uygulamalarının yanı sıra yaptığı çalışmaları yerinde görme fırsatı buldu.

Jandarma personelleri, birimleri tanıtarak araçla gezdirdikleri öğrencilere ikramlarda bulundu, hediye verdi.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, programla ilgili yaptığı açıklamada, "Yavrularımızla kucaklaşıyoruz" etkinliği kapsamında ilçe merkez ve köy çocuklarını ağırlamaya devam ettiklerini belirtti.

Her hafta farklı okullardaki öğrencilerle bir araya geldiklerini belirten Alibeyoğlu, öğrencilerin jandarma personelleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını, asli görevini görme fırsatını elde ettiğini vurguladı.

Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Damla Tunçdemir ise her hafta bir köy okulunun öğrencilerini misafir ettiklerini bildirerek, "Öğrencilermiz ilk kez burayı görme imkanı buldu. İlgileri, merakları çok güzel ve gurur vericiydi. Şimdilik 3 köy okulunun öğrencilerini ağırladık. Bu güzel günü öğrencilerimize yaşatan, Kaymakam ve Belediye Başkanımız Alibeyoğlu'na ve projede emeği bulunan herkese teşekkür ederim." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.