Bitlis

Polisler, şüpheli paket ve şahıslar konusunda kargocuları bilgilendirdi

17:38 10 Mayıs 2018
Polisler, şüpheli paket ve şahıslar konusunda kargocuları bilgilendirdi

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri, il genelindeki kargo şirketlerini ziyaret ederek, çalışanları şüpheli paket ve şahıslar hakkında bilgilendirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün faaliyetleri kapsamında il genelindeki kargo şirketlerinin bürolarının ziyaret edildiği belirtildi.

Ekiplerin, büro çalışanlarına yönelik şüpheli paket ve şüpheli şahıslar konusunda bilgilendirme yaptığı kaydedilen açıklamada, şunlar ifade edildi:

"Çalışanlara kendilerine gelen paketlerin kabul aşamasından önce gerekli güvenlik kontrollerinden ve aşamalarından geçirilmesi, özellikle resmi kurum ve kuruluşlara gönderilmek istenen paketler konusunda daha duyarlı ve dikkatli olmaları, şüpheli kişiler ve paketlerle karşılaşmaları durumunda 155 Polis İmdat hattına ulaşmaları gerektiği anlatılmıştır. Bitlis Emniyet Müdürlüğü olarak önleyici polislik hizmetleri kapsamında bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerine hız kesmeden devam edilecektir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.